top of page
Banner 2M Website  (1550 x 650 px).png

KOFFIE 2MPOWER

Kwetsbare moeders over de hele wereld empoweren, door lekkere 100% natuurlijke koffie te drinken. Makkelijker kan niet! 2Mothers helpt ieder bedrijf, groot en klein, bij het creëren van een eerlijke en gelijkwaardige toekomst voor alle kwetsbare moeders op de wereld. Schenk je onze koffie voor jezelf, je klanten en collega’s, dan maak jij direct een verschil!

2Mothers werkt samen met Bette Buna. Een internationale sociale koffie onderneming die in Ethiopië kwetsbare groepen op weg helpt naar gelijke toekomstkansen. De 2MPower koffie komt rechtstreeks van een Bette Buna koffiestation in Ethiopië dat bemand wordt door kwetsbare moeders. De vrouwen hebben een vaste aanstelling met goede arbeidsvoorwaarden, waarmee ze een leefbaar inkomen verdienen, hun kinderen naar school kunnen en als gezin een eerlijke en gelijkwaardige toekomstkans krijgen. Maar we gaan verder dan dat. Met 2MPower koffie empoweren

we samen met Bette Buna ook kwetsbare moeders búíten het koffiestation om hun eigen bedrijf te starten. Ze krijgen training in ondernemersvaardigheden, startkapitaal en coaching. 

Je kan als bedrijf heel eenvoudig je koffie (zowel bonen als fresh brew),  bijproducten en onderhoudsmaterialen in ons zakelijke 

klantenportaal bestellen. We vertellen je er graag meer over. Op zoek naar een goede koffiemachine en wil je geen omkijken hebben bij storingen, onderhoud of andere problemen? We werken samen met vaste machine- en servicepartners. We adviseren je graag.

Door 2MPower koffie te schenken aan jezelf, je klanten en collega’s draag jij direct bij aan een goede, eerlijke en gelijkwaardige toekomstkans voor kwetsbare moeders en hun gezinnen. Overal op de wereld.

HET PRODUCT

1. 100% natuurlijk geproduceerd

 

2. Afkomstig van biodiverse koffieboerderijen

 

3. Perfect afgestemd voor volautomaten en halfautomaten

 

4. Zowel als Fresh Brew variant als Beans variant

DE IMPACT

Per 1000 kilo gebrande koffie:

  • Eén kwetsbare moeder in ondernemersprogramma met startkapitaal om bedrijfje te starteN

  • Drie kwetsbare moeders aan het werk in nieuw bedrijf

  • 4 x 8 familieleden een nieuw toekomstperspectief

  • Totaal: 32+4 kansen in koffiegemeenschap

bottom of page