top of page
Banner 2M Website -2.png
Meet the Team - Linda.png

Hallo mijn naam is Linda. Samen met Inge hebben wij in 2016 2Mothers opgericht. Toen mijn vader eind jaren 90 begon met ontwikkelingshulp vond ik dat mooi en inspirerend maar was ik vooral zeer trots op wat hij deed.  Mijn vader heeft altijd de insteek gehad; het is mooier om te geven dan te nemen en deze instelling draag ik nu heel graag verder uit met 2Mothers. Het geeft mij enorm veel voldoening en energie om te zien hoe “onze” moeders met het werk wat wij hen geven een beter bestaan kunnen opbouwen en een inkomen genereren. Naast mijn werk voor 2Mothers werk ik ook nog als productmanager voor een groothandel en mijn kennis en skills zet ik in om van 2Mothers een succes te maken.  Ik ben enorm trots en dankbaar om dit samen met Inge, Fleur en Eva te doen.

LINDA HALSEMA

OPRICHTSTER

Meet the Team - Inge.png

Ha, Ik ben Inge en ik ben samen met mijn zus Linda oprichter van 2Mothers. Naast 2Mothers heb ik ook nog een stichting genaamd The Thom Foundation. Voor die stichting was ik samen met  Linda  in 2016 in Bangladesh. Tijdens die reis hadden we prachtige ontmoetingen met moeders van kinderen met een beperking. Ik werd geraakt door hun kracht, positiviteit, maar zag ook dat hun leven erg zwaar is. 

Hoe klein ook, ik wil  graag het verschil maken voor deze moeders en ze perspectief geven op een betere toekomst. Met 2Mothers doen we dit op een eerlijke, duurzame manier.  Het versterken van ieders eigen mogelijkheden is iets wat heel erg bij mijn past, bij 2Mothers als ook in mijn werk als jeugdverpleegkundige op middelbare scholen.

INGE OBDEIJN

OPRICHTSTER

Meet the Team - Rokshana .png

Hi, ik ben Roksana en ik werk nu 2 jaar voor 2Mothers. Ik woon in Bangladesh en Ik ben de coördinator voor de moeders. Dit betekent dat ik de moeders help bij hun werkzaamheden. Verder ben ik verantwoordelijk om de producten te controleren en zorg ik dat de producten worden verzonden naar 2Mothers. Ik ben super blij en trots dat ik mag werken voor 2Mothers. Hierdoor kan ik mijn gezin onderhouden. 
 

ROKSANA

CONTACTPERSOON BANGLADESH

Meet the Team - Fleur .png

Hi, ik ben Fleur en ik ben marketing adviseur binnen 2Mothers. Met mijn master Marketing Management en mijn achtergrond in Digital Marketing hoop ik mijn bijdrage te kunnen leveren in het succes van 2Mothers. Ik heb altijd al een passie gehad voor de goede doelen wereld, waar mijn opa een grote rol in heeft gespeeld. Ik ben enorm dankbaar dat ik mijn passie kan uitdragen voor deze mooie stichting. Met trots kan ik zeggen dat wij met 2Mothers het leven van gezinnen in Bangladesh een beetje beter kunnen maken en daar doe ik het voor! Want een klein gebaar maakt al een groot verschil!

FLEUR HALSEMA

MARKERTING ADVISEUR

Meet the Team - Eva.png

Hallo, Ik ben Eva en ik ben social content creator binnen 2Mothers. Ik voel mij erg dankbaar dat ik mijn steentje mag bijdragen binnen dit mooie bedrijf. Ik ben trots op de motivatie en kracht van 2Mothers om de wereld een betere plek te maken. Vanaf jongs af aan is mijn familie bezig met ontwikkelingshulp. Mijn ouders hebben The Thom Foundation opgericht in 2007 en in 2016 hebben Linda en Inge 2Mothers opgericht. Mijn opa, ouders en familie hebben mij altijd geleerd dat het mooier is om te delen en andere te helpen om zo het verschil te maken. Dit doen wij met 2Mothers, want samen kunnen wij de wereld een eerlijkere, mooiere en betere plek maken. ik neem deze instelling  ook mee tijdens mijn studie International and European Law.

EVA BREDENBEEK

SOCIAL CONTENT CREATOR

2019_Banner Organisatie_.jpg
bottom of page