up-date, krant, bezige bijtjes

June 6, 2018

 

 

Blog

 

Het is alweer begin juni en we hebben de promotie maand mei alweer achter ons liggen.

Er is veel gebeurd de afgelopen maand. De eerste hele grote order is aangekomen op zijn eindbestemming, Emmeloord. En we zijn elke keer blij verrast om te zien dat de moeders ongelooflijk goed werk afleveren. 

De eerste bestellingen zijn geleverd aan een aantal Wereldwinkels en aan web shops, als ook een mooie partij manden aan de organisatie Benefits of Nature.

 

De maand mei was een erg drukke maand met allerlei leuke acties, zoals de Win actie van Mrs Nomad. 

Een reisbureau uit Haarlem die 2 mooie producten van 2Mothers, de hangmat en een mooie, grote strandtas ging verloten onder hun aanhang.

Deze organisatie draagt 2Mothers een warm hart toe en met deze actie wilden zij het werk van de moeders uit Bangladesh onder de aandacht brengen bij hun achterban. De gelukkige winnaars zijn ondertussen bekend en de producten zijn naar hen onderweg.

 

Verder stond er een mooi artikel in het Bussums Nieuws als ook in de Naarder krant over het werk voor 2Mothers. Via deze link kan je het artikel lezen.

https://paper.bussumsnieuws.nl

En een belangrijke dag was natuurlijk de Markt “ For a better future”, die vrijdag 25 mei heeft plaats gevonden in Bussum.

De markt was een groot succes. 

Er is veel tweedehands kleding verkocht, waarvan de opbrengst direct ten goede komt aan The Thom Foundation en ook de producten van de moeders zijn erg enthousiast ontvangen en goed verkocht. Wat natuurlijk erg fijn is omdat we super graag de moeders aan het werk willen houden.

 

Ondertussen zijn we al weer druk bezig met de voorbereidingen van een nieuwe order voor het najaar, want in het najaar kan je ons vinden op verschillende markten zoals: 9 september op de Trots Markt in Baarn, 7 oktober op de Sunday Market bij de Westergasfabriek in Amsterdam, 21 oktober in Amersfoort en 9,10,11 november op de grote Winterfair in Hardenberg.

We zullen in de komende blogs de markten opnieuw onder de aandacht brengen met locaties , dus je hoeft het niet te onthouden.

En terwijl de zomer nog moet beginnen hebben we ook al weer stiekem een beetje vooruit gekeken naar mooie producten voor  de kerstmarkten….

 

2Mothers wenst  jullie allemaal een hele mooie zomer en graag weer tot snel!

 

P.s. Dit is eigenlijk geen blog maar een nieuwsbrief, dus daarom noemen we het in de toekomst gewoon een nieuwsbrief.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

December 18, 2017

November 6, 2017

September 27, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Stichting 2Mothers | For a Better Future © 2019

  • w-facebook