Ontmoeten, zichtbaarheid, op reis

January 24, 2018

 

 

Dit is  onze vierde blog.

 

Het nieuwe jaar is alweer 3 weken oud en we hebben ons eerste grote overleg van 2Mothers gehad. Samen met onze betrokken vrijwilligers hebben we onze doelen gesteld voor 2018.

 

We streven er dit jaar naar dat veel meer moeders van kinderen met een beperking in Bangladesh aan het werk komen. Dat zij getraind worden in het maken van producten voor 2Mothers en dat zij hiervoor een fair loon krijgen. Maar ook heel belangrijk is dat er dus meer moeders recht hebben op een zorgverzekering. Waar ook hun kind met een beperking veel baat bij heeft.

 

Om meer moeders aan het werk te krijgen, hebben we een grotere afzetmarkt nodig. En daar is een grotere naamsbekendheid voor nodig. 

 

Dat willen we bereiken door meer van ons te laten horen via storytelling… 

Storytelling via social media, door evenementen te organiseren, aanwezig te zijn op markten en door bedrijven en winkels te benaderen waar onze producten bij aansluiten. 

 

Op de valreep van 2017 heeft de Wereldwinkel in Bussum besloten producten van 2Mothers op te nemen in hun collectie, daar zijn wij super blij mee.

In de etalage hangen nu al de prachtige met de hand gemaakte hanging baskets.

 

Half februari vertrekken wij, Linda en Inge naar Bangladesh. Wij gaan de moeders opzoeken in  hun eigen omgeving, vragen naar hun ervaringen en nemen hun input mee in ons overleg met “Corr de Jute”, de fair trade organisatie waar we mee samen werken.

We vinden het heel erg leuk en spannend om de eerste moeders die aan het werk zijn te gaan ontmoeten. Het idee van 2Mothers is ontstaan na ons bezoek aan Bangladesh 2 jaar geleden en krijgt nu op deze wijze eindelijk vorm. … het is mooi dat 2mothers nu de moeders gaan ontmoeten om wie het uiteindelijk allemaal gaat….

 

Meer hierover in ons volgende blog.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

December 18, 2017

November 6, 2017

September 27, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Stichting 2Mothers | For a Better Future © 2019

  • w-facebook